Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Dušo kabina SAT TGD NEW baltais profiliais 80x80 cm
25%
25%
2 / 5
2 stars, based on 1 reviews

Dušo kabina SAT TGD NEW baltais profiliais 80x80 cm



Kaina: 1433.00 €
Speciali Kaina: 1074.00 €
Sutaupyk: 359.00 €
1433.00

Dušo kabina SAT TGD NEW

Ši dušo kabina yra dviejų dušo durų derinys su įįėjimu per kampą. Durys yra lengvai valdomos ir leidžia patogiai įeiti ir išeiti iš dušo kabinos.
TGD NEW serija atitinka visus šiuolaikinių modernių dušo kabinų atributus.
Dušo kabina pasižymi elegantišku dizainu, kokybiškomis medžiagomis ir lengva priežiūra. Unikalios dušo durys patraukia dėmesį dėl savo dizaino. Dominuojantis elementas yra stiklas. Nepastebimi metaliniai elementai vyrių pavidalu papildo kabiną elegancija. Be to, kokybiškas techninis durų dizainas garantuoja Jums ilgą tarnavimo laiką. Dalis 8 mm saugaus skaidraus stiklo yra su Easyclean paviršiaus apdorojimu, kuris palengvina valymą ir sumažina kalkių nuosėdų susidarymą.

Profilio spalva: balta matinė Atidarymo tipas: varstomos durys Atidarymo kryptis: Universali, gali būti montuojamos dešinėje durys arba kairėje  Montavimas: ant grindų arba dušo padėklo Aukštis: 200 cm Plotis: 80 cm Gylis: 80 cm    Montavimo plotis nuo 765 iki 780 mm Gaminant duris naudojamas 8 mm storio saugus, skaidrus stiklas „Easyclean“ – nematomas sluoksnis, kuris pagreitina vandens tekėjimą per stiklą ir neleidžia susidaryti kalkių nuosėdoms


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: